BILMEGLING

HAR DU EN BIL DU VIL AT VI SKAL SELGE FOR DEG?

Ved at bilen selges gjennom oss så når du ut til et bredere publikum. Mange føler ofte det er tryggere og enklere å kjøpe bruktbil gjennom en bilforhandler.

Vi hjelper også kunden med finansiering, forsikring, garanti og innbytte som bidrar til at det er større sjans for at bilen blir solgt, og ofte oppnår vi en bedre pris enn hva du kunne fått selv ved å legge den ut privat.

 

Vi tilbyr

car_line

FORMIDLINGSSALG

FORMIDLINGSSALG

For biler der nybilgaranti er utgått, eller det gjenstår mindre enn seks måneder av garantien. I dette tilfellet opptrer Aktiv Bilformidling AS som tredjepart/salgsagent for oppdragsgiver (selger av bilen). Ved formidlingssalg er det oppdragsgiver som står som selger, og er derfor ansvarlig for kjøpers reklamasjonsrett.
car_2_line

KOMMISJONSSALG

KOMMISJONSSALG

Utføres i de tilfellene det er nybilgaranti igjen på bilen. I øyeblikket bilen selges, så overføres ansvaret til Aktiv Bilformidling AS.

hvordan fungerer det

Selg bilen nå!

Vi gjør det veldig enkelt å selge bilen din
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Jeg ønsker å selge bilen som:

Jeg ønsker å selge bilen som:
E-post
Har bilen hatt skade?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

*Jeg godtar at Aktiv Bilformidling AS lagrer kontaktinformasjonen i en periode som kreves for å kontakte meg angående denne e-posten. *Maks 10 bilder

Ofte stilte spørsmål

Vanligvis tar det 20-90 dager, men noen ganger går det mye fortere. Det avhenger av flere faktorer, som bilens merke, modell, tilstand, alder og pris. 

Når bilen er solgt trekker vi en fast lav pris fra oppgjøret.*  Om bilen ikke selges eller du velger å beholde bilen, har Aktiv Bilformidling AS ingen avbrytningskostnad, du betaler kun for klargjøring.

Klargjøringringskostnad: 5990,- inkl. mva

Innholder følgende:

– Tilstandsrapport Viking kontroll*
– Profesjonell vask
– Utarbeidelse av en profesjonell salgsannonse og bilder
(Annonseringstid: 90 dager)

* Tilstandsrapporten utføres etter bransjestandard fra Norges Bilbransjeforbund (NBF) og over 100 testpunkter undersøkes grundig.
*Pris for klargjøring kommer i tillegg til avtalt pris for oppdrag. Egen faktura blir tilsendt ved oppstart av oppdrag.

Ta kontakt for pris, [email protected]

Vi ønsker at bilen står hos oss.

Du som eier må holde bilen forsikret i perioden bilen står hos oss.

Nei, du trenger ikke gjøre det. Vi tar hele jobben. Du trenger kun å rydde dine private eiendeler fra bilen.

Hvis billånet er gått til inkasso, må du kontakte inkassoselskapet for å finne ut hvordan du kan løse situasjonen før du kan selge bilen.

Det kan vi, hvis heftelsene overstiger salgssummen avtaler du med banken å gjøre om lånet, eller så betaler du differansen selv.

Hvis du ikke har funnet svaret på spørsmålet ditt her, kan du kontakte oss på e-post [email protected] eller ringe oss på 462 08 888!