VÅRE ORDNINGER

Vi er autorisert Autoreg forhandler av Statens vegvesen. Våre biler kan registreres og leveres samme dag. Dette gir oss også mulighet å utføre etter åpningstid og i helger etter avtale.

Selge bilen din?

Vi tilbyr både formidlingssalg og kommisjonssalg. Ved formidlingssalg opptrer vi som en «mellommann» og salget skjer i ditt navn. Da er ikke vi «solidarisk ansvarlig med selgeren» og reklamasjonsansvaret faller på deg, og ikke oss. Ved kommisjonssalg så selger vi bilen i vårt navn og det er vi som står med reklamasjonsansvaret. Er det en eldre bil som er utenfor garantiperioden kan det hende vi ønsker en tilstandsrapport på bilen før vi legger den ut for salg. Det kan vi selvfølgelig hjelpe med. LES MER

Vi har inngått samarbeid med Auto Concept slik at du som kunde kan tegne garanti på din nye bruktbil som gir deg økt sikkerhet og et tryggere bilkjøp. Bilgarantiene som kan tilbys er fra 6-36 mnd.
Spør oss gjerne om våre garantier!

Vi er behjelpelig med å velge riktig forsikring for deg. Gjennom våre samarbeidspartner på forsikring, tilbyr vi svært gode vilkår til fordelaktige priser. Vi forhandler forsikring gjennom IF & Gjensidige. Vi aktiverer forsikringen når du har kjøpt bilen, slik at du er trygg når du kjører hjem med din nye bil. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Vi kan levere biler over hele landet til meget gunstige priser gjennom vår samarbeidspartner, Autofrakt.

Vi tilbyr finansiering fra 0-kontant gjennom våre samarbeids partnere. Opptil 10 års nedbetalingstid. Finansieringspakke etter ditt ønske. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Vi tar gjerne din gamle bil i innbytte. Send litt info som biltype, registreringsnummer, km.stand, utstyr, evt feil/mangler så kommer vi raskt tilbake med et prisanslag på din gamle bil.

Folering & solfilm

Vi er stolte av å samarbeide med Merhebia Finest AS som er en av norges ledende innen beskyttelsesfilm, solfilm, foliering, styling, dekor, profilering og design. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

TRENGER DU HJELP MED EN AV VÅRE ORDNINGER?

Vi er klare for å hjelpe deg med det du måtte lure på!